Skip to content

OPLEV MERE LOKALT

Kampagnen er udviklet i samarbejde med Skælskør Erhvervsforening – Korsør Erhvervsforening – Business Slagelse

OM KAMPAGNEN

Kampagnen er et initiativ af Erhvervsforeningerne i Skælskør, Korsør og Slagelse, som kører henover sommeren og efteråret 2022. Udover filmene vil der være aktiviteter på hjemmesiden, på de sociale medier og i bybilledet. Kampagnen er døbt “Oplev Mere Lokalt”, da kampagnens fokus er at gøre opmærksom på alt det skønne, der kan opleves i vores kommune. Der er massevis af spændende ting, man kan opleve, prøve, smage og udfordre i byerne. 

Det er ikke kampagnes hensigt at være en ny eventkalender. Derimod rummer kampagnen historiefortællingen om vores fælles historie og erhvervslivet i de tre byer. Allermest er det tanken at hjemmesiden i særdeleshed skal fungere som et underholdende samlingssted, hvorfra man finder inspiration til oplevelser.

Filmene optages og produceres lokalt i og omkring Skælskør, Korsør og Slagelse, og alle de medvirkende har lokale rødder ligesom produktionsteamet er et kollektiv af lokale virksomheder.

Har du en oplevelse der mangler på denne side?

Synes du der mangler en oplevelse, hvor man kommer tættere på havets dyr på denne side? Så send os en mail med oplysninger på [email protected].

Oplev mere lokalt produktions teamet i Korsør

I kampagnen følger vi to venner, som spilles på fornemmeste vis af Frederik Karstrøm og Flemming Bendixen. Rollen som afmelder spilles i ligeså fornem stil af Bolette Rogert Aagren. Filmene er instrueret af Peter Thieme, som til dagligt står i spidsen for Sjællands Teater.

KAMPAGNEFILM 1

DEN GULE CYKEL

Fæstningen i korsør - oplev mere lokalt
Play Video about Fæstningen i korsør - oplev mere lokalt

KAMPAGNEFILM 2

I VORES BYER

Der filmes i Slagelse på Schweizerpladsen
Play Video about Der filmes i Slagelse på Schweizerpladsen

KAMPAGNEFILM 3

KOMMER SNART...